maanantai 16. heinäkuuta 2018

Kyläilyä kesäkodissamme


Torstai-aamun karilleajon aikaansaama säikähtänyt "läheltä piti -tunnelma" vaihtui rentouttavaan ja mukavaan iltaan, jota istuttiin veneen "terassilla" gastiemme Johannan ja Pertin seurassa.


Helsingholmiin oltiin purjehdittu helteessä, muutaman metrisekunnin tuulessa. Päivä kului saarta tutkien; kävelimme saaren toiseen kärkeen ja päivälliseksi söimme Anderssenin hyvin maustettuja savulohi-fileitä. Illan kruunasi monivärinen auringonlasku, jota ihaillessa kaksi hyljettä kävi meitä merenpinnan yläpuolella kurkkaamassa!
Saaren rantasaunan saimme seuraavaksi aamupäiväksi ja vastaleivottua pullaa pienestä kioskista satamasta. Pullakahvit nautittiin matkalla Högsåran satamaan.

Högsåran Farmor's Cafeta ei voi liikaa mainostaa; grillattu kana lisukkeineen oli ihanan erilainen makuelämys! Rapea lehtikaali, raparperin kirpeys ja ruusun terälehdet koristeena!

Kaiken lisäksi talo tarjosi ilmaiset kakku-kahvit, koska kuulemma olimme joutuneet odottamaan annoksiamme kauan!



Lauantaina saattelimme vieraamme kotimatkalle ja täytimme tankit; vettä sekä polttoainetta. Kasnäsin kauppa auttoi täydentämään pentteriä, jonka jälkeen keula kohti uusia seikkailuja!☺

Ilta Borstössä oli hiljainen ja rauhallinen. Pystytimme teltta-katoksen antamaan suojaa paahtavalta auringolta. Saaren pienessä kylässä (muutama talo) teimme kävelyretken ja heitimme palloa, jota koira-kaverit innokkaasti hakivat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti