keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Sataa, sataa...


Kumlingen Remmarhamn oli pieni paikka, mutta hyvänä puolena mm. palveluiden joustavuus. Saimme "satamapojalta" esimerkiksi "pyykkituvan" (pieni varasto, jossa pesukone) avaimet yön ajaksi haltuumme ja saimme pyykit pestyksi eikä tarvinnut normaali käytännön mukaan varata ja jonottaa pyykkivuoroa! Pyykin kuivaaminen näillä säillä onkin toinen juttu; viritimme pappatelttaan narun, jossa vaatteet roikkuivat aamuun ja päivällä ajaessamme pyykkinaru oli meidän "salongissa"!  =) Restaurang Kastörenissä oli myös mehevät pihvit ja maistuvat jälkkärit!


Aurinko jaksoi juuri ja juuri paistaa pilvien läpi, kun jatkoimme matkaa kohti Lappoa. Tuulta oli vähän, noin 4 m/s, mutta purjeilla taasen mentiin. 




Kapteeni intoutui leppoisassa menossa jynssäämään veneen kantta puhtaaksi, luultavasti minun kenkieni pohjasta oli kannen väri alkanut muuttua valkoisesta keltaiseksi! 


Lounaasta lähestyvä sadealue saavutti meidät ja monet muut veneilijät iltapäivällä ja niinpä mentiin loppumatka, tuulen loppuessa totaalisesti, moottorin avulla Lappon sataman suojaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti